Werkbladen

Daar waar kookmagie plaatsvindt

Werkblad als blikvanger

Een werkblad is een van de eyecatchers van de keuken. De functie van een goed werkblad is tweeledig, enerzijds moet het praktisch in gebruik en onderhoud zijn, anderzijds moet het mooi ogen. Het oppervlak straalt uit wat er dagelijks in uw keuken gebeurt en geeft weer hoe je leeft. De keuze van een geschikt werkblad aangepast aan je levensstijl is dus niet onbelangrijk. Bovendien kies je best ook een werkblad dat volledig tot zijn recht komt in de keukenruimte.


De keuken wordt een multifunctionele ruimte die alsmaar meer wordt opengesteld voor gasten, zoals vrienden en familie. Je werkblad dient bijgevolg te beantwoorden aan je wensen omtrent vlek- en vochtbestendigheid, vet- en zuurbestendigheid, krasbestendigheid, slijtage, bestendigheid tegen hoge temperaturen, hygiëne en hoogstaande kwaliteit. Elk werkblad heeft zijn eigen unieke eigenschappen, kies daarom het werkblad dat bij jouw thuis past.

Materialen en kleuren

Werkbladen zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen en kleuren. Elk materiaal heeft zijn eigen eigenschappen, die door ieder van ons als voordeel of als nadeel kunnen beschouwd worden. De materiaalkeuze van het werkblad wordt vaak meegestuurd door het totaalbudget van de keuken. Lees hieronder meer over de eigenschappen van elk materiaal en kom meer te weten over welk materiaal voor jou geschikt is.

Bovendien zijn onze werkbladen ook verkrijgbaar in tal van kleuren en diverse uitwerkingen. Vraag je keukenconsulent om meer informatie in de showroom en bekijk zelf onze materiaal- en kleurenstalen. Zo kan je de kwaliteit van de materialen aan den lijve ondervinden en zelf een kleurenpalet voor jouw keuken samenstellen.

Info materialen