Spatwanden

Gezellig koken wordt nog aangenamer met de juiste spatwand. Je keuken uitrusten met een spatwand zorgt ervoor dat je muur algemeen beschermd wordt onder andere tegen spatten en beschadigingen. Hij vormt een geheel met je keuken en wordt tegen je keukenmuur geplaatst.

Weeg af waaraan je het meeste belang hecht, aan het esthetische aspect of aan onderhoudsvriendelijkheid. Maak de juiste keuze die past bij je levensstijl, zo wordt het schoonmaken na afloop een stuk aangenamer.

Spatwand in materiaal werkblad

Het materiaal van het werkblad van je keuken wordt doorgetrokken naar de spatwand

Het voordeel van dit soort spatwanden is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Het afwassen van kookspatjes was nog nooit zo makkelijk. Voorbeelden hiervan zijn melaminewanden, laminaatwanden of granietwanden.

Spatwand met motief

Voor deze spandwand heb je de keuze uit verschillende materialen, op de wand wordt een motief gekozen.

Hierbij heb je de keuze uit meer dan 25 motieven of patronen. 

Glazen spatwand

Een glazen spatwand beschikt over een gelakte glascoating waarop een dikke wand uit veiligheidsglas wordt geplaatst.

Er zijn hierbij verschillende (gesatineerde of glanzende) kleuruitvoeringen mogelijk. Een glazen spatwand mag om veiligheidsredenen niet geplaatst worden achter een gasfornuis. 

Glazen spatwand met digitale print & motief

De sfeer in de keuken wordt meteen gezet met spatwand voorzien van digitale print

Deze spatwand is identiek aan de klassieke glazen spatwand, alleen heb je voor de afwerking de keuze uit meer dan 14 motieven. De wand is ook verlicht leverbaar. Een glazen spatwand mag om veiligheidsredenen niet geplaatst worden achter een gasfornuis.

Paneelwandsysteem

Een spatwand onder de vorm van een paneelwandsysteem kan je volledig zelf samenstellen.

Je hebt hiervoor de keuze uit meer dan 100 leverbare decors en verschillende accessoires. Het gehele paneel zal bestaan uit acht voorgedefinieerde sets, waarop artikelen vrij kunnen bevestigd worden met behulp van een railsysteem.