Kasten & laden

Het optimaal benutten van de ruimte in je kasten en laden is essentieel. Kies voor een praktische indeling, die past bij je voorkeur en levensstijl.
Onze slimme kastindelingen helpen je verder om plaats te besparen en op een ergonomische manier aan de slag te gaan in je keuken.

Voorraadkasten

Voorraadkasten zijn er in verschillende maten. Zo beschikken we over voorraadkasten met legplanken of glasplaten voor glazen of borden, zodat alles mooi uitgestald kan worden in je kast.

Meer info →
Opruimsystemen

Onze opruimsystemen zijn te kiezen in allerlei vormen en maten. Ze worden geplaatst onder het werkblad. In de onderkasten wordt er nog een onderscheid gemaakt tussen apothekerskasten en hoekkasten.

Meer info →
Bovenkasten

Men kan kiezen uit verschillende soorten bovenkastvarianten en openingssystemen zoals een bovenkast met klepbeslag, een bovenkast met zweefklep, een vitrinebovenkast met greep of een bovenkast met vouwklep.

Meer info →
Afvalscheidingsystemen

Ook in de keuken moeten we steeds bewuster met ons afval bezig zijn. Afval moet gescheiden worden, daar zijn we het allen over eens. Onze geoptimaliseerde afvalsorteersystemen helpen ons hierbij, zodat we op een praktische manier afval kunnen scheiden.

Als dit op een makkelijke manier kan en het netjes verborgen zit achter keukendeuren, is het een ware win-win. Ontdek hier onze verschillende systemen.

Meer info →