Vaatwassers

Vaatwassers verlichten huishoudelijk werk aanzienlijk. Met de ideale vaatwasser worden afwasbergen verleden tijd. Elke vaatwasser heeft typische prestatiekenmerken die volledig bij je behoeften horen te passen. Laat je bij je keuze leiden door ergonomie, duurzaamheid en efficiëntie.

Efficiënt en ergonomisch

Moderne vaatwasmachines zijn een aanwinst voor je keuken, enerzijds benutten ze je keukenruimte optimaal.

Anderzijds worden ze vandaag ook vaak ergonomisch op ooghoogte geplaatst en zijn de rekken van je vaatwasser in de hoogte verstelbaar. Zo kan je efficiënter de afwasmachine inladen en/of leegmaken, maar het is ook een erg handige tool voor glazen met een hoge voet of grote borden, potten en pannen.

Alsmaar stiller

Bovendien garanderen ze je minimale geluidsoverlast bij maximale prestaties, dankzij een geluidsniveau van slechts 39 dB.

Ontdek de stille kracht van een moderne vaatwasmachine in je keuken van bij Krëfel Keukens.

Zuinig met energie en water

Hou rekening met de energieklasse van je vaatwasser. Zo worden vaatwassers gelabeld op basis van hoe milieuvriendelijk en energiebesparend ze zijn. Hoe hoger de score van het energielabel (bv. A+++-60%), hoe lager het verbruik aan energie en hoe hoger de besparing op je energiefactuur.

Bovendien verbruikt een moderne vaatwasser ook veel minder water en energie dan decennia geleden en kan je genieten van een milieuvriendelijk waterbeheer door een efficiënte schikking van je vaat!