Ovens

Ga na welk formaat in je nieuwe keuken zal passen. Inbouwovens zijn standaard verkrijgbaar in twee inbouwhoogten: 45 en 60 cm.

Conventionele oven

Een conventionele oven is de klassieker onder de ovens en beschikt enkel over boven- en onderlucht (convectie). De warmte wordt langs boven en onder verspreid over de ovenruimte.Oven met enkel ovenfunctie

Ovens met enkel ovenfunctie beschikken vaak alleen over de volgende functies: hetelucht en grill. 

Combi-oven/magnetron

Een combi-oven of combi-microgolfoven is een microgolfoven die over alle functies van een oven beschikt: boven-en onderwarmte, hetelucht en grill. Dit inbouwapparaat bundelt het beste van twee toestellen in één apparaat, maar bespaart je de plaats.

Het toestel is enerzijds geschikt om zowel broodjes als pizza’s te bakken, anderzijds is het ook bruikbaar voor al je ovenschotels en warme kant-en-klaarmaaltijden.

Stoomoven

Een stoomoven stoomt je voedingsmiddelen en gerechten klaar en behoudt hierbij optimaal de smaak- en voedingsstoffen.

Onze stoomovens zijn beschikbaar met externe watertoevoer of met ingebouwd waterreservoir. Externe watertoevoer gebeurt via een externe aansluiting. Het zorgt voor meer watertoevoer en extra ruimte in de stoomoven. Interne watertoevoer via een ingebouwd waterreservoir hoef je enkel bij te vullen om het toestel te laten stomen.

Combi-stoomoven

Zoals de naam het zelf zegt is de combi-stoomoven een oven met stoomfunctie.

Hij wordt voor allerlei uiteenlopende doeleinden gebruikt: stomen, ontdooien, opwarmen, pocheren, grillen en afbakken.