Inbouw

Je afgewerkte keuken vraagt om inbouwelektro op maat. Ze laten je keuken er gesofisticeerd uitzien en vergemakkelijken je leven aanzienlijk. Denk op voorhand goed na over welke inbouwtoestellen op welke plaats geïnstalleerd worden, in de maatkeuken wordt namelijk ruimte vrijgemaakt voor de apparaten en die ruimte kan niet meteen anders ingevuld worden.

De keuze van inbouwtoestellen is afhankelijk van je leefwijze en kookpatroon. Keukens kunnen vandaag erg verregaand en slim uitgerust worden. Van ergonomische vaatwassers die automatisch openen tot stoomovens en geïntegreerde dampkappen, werkelijk niets is onmogelijk. Laat je door onze keukenconsulenten adviseren over de werking en de voordelen van de toestellen.

Ovens

Je ideale oven kies je aan de hand van je levensstijl en kookgedrag. In een uitgeruste maatkeuken verkiezen we een inbouwmodel dat mooi oogt. Ga na welk formaat in je nieuwe keuken zal passen.

Meer info ovens →
Vaatwassers

Vaatwassers verlichten huishoudelijk werk aanzienlijk. Met de ideale vaatwasser worden afwasbergen verleden tijd.

Elke vaatwasser heeft typische prestatiekenmerken die volledig bij je behoeften horen te passen. Laat je bij je keuze leiden door ergonomie, duurzaamheid en efficiëntie.

Meer info vaatwassers →
Kookplaten

Kookplaten worden ontworpen in verschillende vormen. Bij Krëfel Keukens beschikken we over gas, elektrisch (inductie en vitrokeramisch) en domino inbouwkookplaten.

Meer info kookplaten →
Dampkappen

Dampkappen zorgen voor het afvoeren of filteren van kookgeuren en waterdamp in de keuken. Samen met het kookfornuis vormt de dampkap het centrum van de keuken, waardoor het design in belang toeneemt. Bij Krëfel Keukens bieden we een groot assortiment aan.

Meer info dampkappen →
Koelkasten

Inbouwkoelkasten worden volledig geïntegreerd in je keuken. Ze passen bijgevolg perfect in je keukenruimte.

Bij de installatie van een inbouwkoelkast kan je best drie zaken met onze keukenconsulenten overlopen: de nishoogte, nisbreedte en de deurscharnieren.

Meer info koelkasten →
Diepvriezers

Net zoals een inbouwkoelkast wordt een inbouwdiepvriezer mooi achter je keukenkasten weggewerkt. Let hierbij op de nismaten van je kasten.

Meer info diepvriezers →