Uitrusting

Het juiste advies voor jouw uitgeruste keuken

Afwerking & indeling

De uitrusting van je keuken bepaalt de complete look van je keukenruimte. Niets is onmogelijk, je kiest de afwerking die bij je thuis past.
Een overzicht van het gamma en behapbare stukjes keukeninformatie maken de eindeloze mogelijkheden inzichtelijker.

Samen streven we een keukeninrichting na die aan al je verwachtingen voldoet. We beschikken alvast over een waaier aan werkbladen, fronten, kastindelingen, handgrepen en de nodige expertise voor al je inbouwapparatuur en sanitair. Ook onze meubelen en vuilnisbakken zijn bestemd voor jouw keuken van Krëfel Keukens. Gemakkelijk en je hoeft niet ver te zoeken!

Onze keukenconsulenten helpen je graag met de keuze van je keukenuitrusting. Met hun vakexpertise, een juiste selectie aan materialen en kleuren ben je al een heel eind op weg!

Werkbladen

Een werkblad is een belangrijk element in je keuken. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen, net zoals elke gebruiker zijn eigen wensen heeft.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies een werkblad dat past bij je levensstijl in huis.

Info bladen →
Fronten

Keukenfronten bepalen samen met het werkblad de keukenstijl en uitstraling van je keuken. Afhankelijk van de keukenstijl van jouw voorkeur worden de fronten mee vormgegeven, deze hebben vaak een overeenkomstige look. 

Je vindt hier een uitgebreid gamma van materialen en afwerkingen voor je keukenkasten

Info fronten →
Spatwanden

Gezellig koken wordt nog aangenamer met de juiste spatwand. Je keuken uitrusten met een spatwand zorgt ervoor dat je muur algemeen beschermd wordt onder andere tegen spatten en beschadigingen.

Info spatwanden →


Kasten

Het optimaal benutten van kastruimte is essentieel. Kies voor een praktische indeling, die past bij je voorkeur en levensstijl.

Slimme kastindelingen helpen je om plaats te besparen en op een ergonomische manier aan de slag te gaan.

Info kastindelingen →
Handgrepen

Handgrepen of knoppen bepalen de finale look van je keuken. Grepen zijn niet alleen handig om je keukenstijl mee tot uiting te brengen, ze zijn ook functioneel en zorgen ervoor dat je laden en kasten makkelijk opengaan.

Info grepen →
Sanitair

Oerdegelijk sanitair is een vereiste voor je nieuwe keuken. Zo is het gebruikte materiaal beslissend voor de duurzaamheid

Het sanitair moet standhouden in de huishoudelijke activiteiten en er netjes blijven uitzien voor, tijdens en na het koken.

Info sanitair →
Inbouw

De juiste inbouwapparaten doen je afgewerkte keuken er piekfijn uitzien. Keukens kunnen zo vergaand en geavanceerd uitgerust worden als nodig.

Van basic inbouw tot slimme apparaten, Krëfel Keukens beschikt over een ruim aanbod.

Info inbouw →

Getuigenissen

Alles liep zoals gepland

Bij het ontwerpen van mijn keuken werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Zelfs wanneer ik voor de zoveelste keer iets veranderde en de keukenontwerper de plannen moest aanpassen. Ik kon beroep doen op twee heel ervaren plaatsers die in anderhalve dag alles klaar hadden. 

Getuigenis B. Bajwa →

Onze keukenbabbels zijn nu nog gezelliger

Onlangs werd mijn nieuwe Krëfel keuken geplaatst. Dankzij de behulpzame verkoper werd mijn droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing gebeurde door ervaren en professionele plaatsers. We staan met plezier elke dag in onze droomkeuken! 

Getuigenis Familie De Decker →

Echt niets is onmogelijk

Ik ben supercontent met mijn keuken, zowel met de samenstelling als met de plaatsing. Heel het team heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb. En het is supergoed materiaal! Werkt prima.

Getuigenis M. Vanderheyden →

Prijs/kwaliteit is top!

Wij zijn super tevreden van onze Krëfel Keuken! We zijn zéér goed geholpen en hebben goed advies gekregen. We zijn tevreden van zowel de verkoper als de installateur én de opvolging ervan. 

Getuigenis T. Marien →

Zeker aan te raden

Wij hebben een nieuwe keuken bij jullie laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de aankoop, al vanaf het begin dat wij binnenkwamen bij Krëfel Keukens in Lier!

Getuigenis Familie Van Leuven →

Blij met mijn keuze

Prijs-kwaliteit is Krëfel Keukens de juiste keuze. Het proces verliep vlot, het was een aangename verkoop. Ook de levering en plaatsing was stipt. De 5 jaar volledige garantie op de toestellen is een echt pluspunt. 

Bij het volgend project zal ik Krëfel Keukens zeker terug contacteren! 

Getuigenis P. Vansantvoort (B2B) →

Onze keuken is nu de plaats waar zich alles afspeelt

Samen met de Krëfel Keukens-adviseur kreeg mijn idee van mijn droomkeuken snel vorm. Hij gaf waardevol advies en ook de installatie was nauwkeurig, snel en effectief. Dit alles op een heel vriendelijke wijze. Een echte aanrader!

Getuigenis G. Van Fraechem →

Altijd alles met de glimlach

We stapten na vele ontgoochelingen bij andere keukenwinkels Krëfel Keukens Wilrijk binnen en ontmoetten Lore. Van toen af veranderde onze gekwelde wereld. Alles werd mogelijk; geen moeite was te veel bij het kiezen van wat bij ons en het interieur paste. Het project werd tot vijfmaal toe gewijzigd! Altijd met de glimlach en het geduld!

Getuigenis Familie Schoeters →

Tevreden over de ganse lijn

We lieten onlangs een nieuwe keuken plaatsen door Krefel keukens en zijn super tevreden over de perfecte levering en plaatsing door het ganse team. 

Getuigenis Familie Pieters →

Overenthousiast over onze Dekton

Dag Michael en Krëfel Keukens-team, overenthousiast al even wat foto's na de plaatsing van onze Dekton! Dit is reeds klaar, nu even wachten op de aansluiting van het water en de stopcontacten, wat volgens L. Culot morgen zou zijn. Megatevreden en prachtig gedaan, ook van hen!! Groeten van 2 dik-tevrevreden Krefeldroomkeukenbezitters!

Getuigenis Familie Breakman →

Met Krëfel Keukens gaat alles!

Ik ben zo blij met mijn leefkeuken! De keuken is nu al het hart van ons huis. Ik had nooit gedacht dat wat ik voor ogen had ook effectief realiseerbaar zou zijn binnen ons budget, maar met Krëfel Keukens is het gelukt!

Getuigenis Mieke Van Biesen →

Ook over de service alleen maar lof

Ik had wel bepaalde verwachtingen van Krëfel en die werden helemaal ingelost: de prijs-kwaliteit zit héél goed en de consulent kwam met heel wat goede ideeën. Ook over de service alleen maar lof: na de plaatsing had ik nog een klein issue dat meteen opgelost werd. Dat alles maakte voor mij echt het verschil.

Getuigenis Joffroy →

Missie volbracht!

Ik dacht dat het moeilijk ging worden om een mooie, betaalbare kwaliteitskeuken te vinden met ook nog eens goede materialen en toestellen. Maar bij Krëfel Keukens vond ik meteen dé oplossing, binnen ons budget!

Getuigenis Ine Van Emmerick →

De keuken past perfect in ons huis

Ik vind het mooi hoe het oude en het nieuwe perfect op elkaar aansluiten qua stijl. De nieuwe keuken in landelijke stijl past perfect in ons herenhuis. Ook de saliegroene kleur van onze keukenkasten sluit mooi aan bij de vintage tegels die we kozen. Het geheel heeft helemaal de gezellige uitstraling waar ik naar op zoek was en het past helemaal bij de stijl die ik voor ogen had

Getuigenis Muriel Bernard →

Aanmelden nieuwsbrief

Mis geen enkele actie!

Blijf je graag op de hoogte van de laatste acties en trends uit de keukenwereld?

Schrijf je dan in voor onze maandelijkse mailing boordevol nieuws.