Krëfel Keukens Ervaringen

Klanten aan het woord

Onze keukenrealisaties

Keukendromen die uitkomen

Iedereen die hier op bezoek komt, vindt de keuken prachtig

Een nieuwe, handig ingerichte keuken die mooi blendt met ons oude herenhuis

Na het einde van mijn werkdag duik ik graag achter mijn fornuis om iets lekkers op tafel te toveren voor mijn gezin.Het fornuis stond hoog op mijn verlanglijstje en het is meteen ook de blikvanger van de keuken. Het telt maar liefst 3 ovens en dat komt mij goed uit: ik kook graag voor vrienden en familie en dan zit er al snel veel gezelschap aan tafel en is veel kookruimte geen overbodige luxe.

Oud en nieuw in harmonie

Waarom de keuze voor de landelijke stijl? Wij wonen in een oud herenhuis en het was een vereiste dat de nieuwe keuken mooi paste binnen het geheel. Ik vind het mooi hoe het oude en het nieuwe perfect op elkaar aansluiten qua stijl. De nieuwe keuken in landelijke stijl past perfect in ons herenhuis. Ook de saliegroene kleur van onze keukenkasten sluit mooi aan bij de vintage tegels die we kozen. Het geheel heeft helemaal de gezellige uitstraling waar ik naar op zoek was en het past helemaal bij de stijl die ik voor ogen had.

Praktische inrichting

Wat opvalt in de keukenruimte is het statige, hoge plafond van maar liefst 3,5 meter hoog. Dat liet ons toe om te kiezen voor wat hogere hangkasten dan gemiddeld, waardoor we heel wat aan opbergruimte winnen. Ook de kasten onderaan werden optimaal ingericht met lades. Die ladekasten maken mij het leven veel gemakkelijker in de keuken. Ik hoef niet meer op m’n knieën achterin een kast te kruipen om iets te zoeken. Er is tot in de details nagedacht over een optimale indeling: ook de hoekkasten zijn uittrekbaar, waardoor ook daar geen ruimte verloren gaat.

Voor het werkblad viel de keuze op graniet, wat een evidentie was: ik wilde een makkelijk te onderhouden, duurzaam en bestendig materiaal . De inox spoelbak werd in het werkblad ingewerkt (vlakbouw) zodat het één mooi geheel vormt. We wilde de spoelbak graag ter hoogte van het raam, op voorwaarde dat het raam nog open kon. Dat werd handig opgelost aan de hand van een afneembare kraan, waardoor het raam moeiteloos open en dicht kan. Waar ik ook erg blij mee ben, zijn de vitrine-kolomkasten met ingebouwde verlichting. Het is een leuk accent in onze gezellige keuken en ik kan er m’n mooie kristallen glazen in uitstallen.

Goed geholpen

Hoe kwam ik terecht kwam bij Krëfel Keukens? Als trouwe klant bij de Krëfel-elektrowinkel in Flémalle was het niet meer dan logisch om bij de zoektocht naar een nieuwe keuken ook de keukenshowroom een bezoek te brengen. Na een constructief gesprek met de keukenconsulent, zag ik mijn ideale keuken op papier staan en was de zaak beklonken. “De consulent heeft me heel goed geholpen in het hele proces: hij verstond goed waar ik naar op zoek was en tekende de keuken volledig uit zoals ik ze me voorstelde.

Neem een kijkje binnen

Andere keukenrealisaties

Onze klanten reageren

Alles liep zoals gepland

Bij het ontwerpen van mijn keuken werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Zelfs wanneer ik voor de zoveelste keer iets veranderde en de keukenontwerper de plannen moest aanpassen. Ik kon beroep doen op twee heel ervaren plaatsers die in anderhalve dag alles klaar hadden. 

Getuigenis B. Bajwa →

Onze keukenbabbels zijn nu nog gezelliger

Onlangs werd mijn nieuwe Krëfel keuken geplaatst. Dankzij de behulpzame verkoper werd mijn droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing gebeurde door ervaren en professionele plaatsers. We staan met plezier elke dag in onze droomkeuken! 

Getuigenis Familie De Decker →

Echt niets is onmogelijk

Ik ben supercontent met mijn keuken, zowel met de samenstelling als met de plaatsing. Heel het team heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb. En het is supergoed materiaal! Werkt prima.

Getuigenis M. Vanderheyden →

Prijs/kwaliteit is top!

Wij zijn super tevreden van onze Krëfel Keuken! We zijn zéér goed geholpen en hebben goed advies gekregen. We zijn tevreden van zowel de verkoper als de installateur én de opvolging ervan. 

Getuigenis T. Marien →

Zeker aan te raden

Wij hebben een nieuwe keuken bij jullie laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de aankoop, al vanaf het begin dat wij binnenkwamen bij Krëfel Keukens in Lier!

Getuigenis Familie Van Leuven →

Blij met mijn keuze

Prijs-kwaliteit is Krëfel Keukens de juiste keuze. Het proces verliep vlot, het was een aangename verkoop. Ook de levering en plaatsing was stipt. De 5 jaar volledige garantie op de toestellen is een echt pluspunt. 

Bij het volgend project zal ik Krëfel Keukens zeker terug contacteren! 

Getuigenis P. Vansantvoort (B2B) →

Onze keuken is nu de plaats waar zich alles afspeelt

Samen met de Krëfel Keukens-adviseur kreeg mijn idee van mijn droomkeuken snel vorm. Hij gaf waardevol advies en ook de installatie was nauwkeurig, snel en effectief. Dit alles op een heel vriendelijke wijze. Een echte aanrader!

Getuigenis G. Van Fraechem →

Altijd alles met de glimlach

We stapten na vele ontgoochelingen bij andere keukenwinkels Krëfel Keukens Wilrijk binnen en ontmoetten Lore. Van toen af veranderde onze gekwelde wereld. Alles werd mogelijk; geen moeite was te veel bij het kiezen van wat bij ons en het interieur paste. Het project werd tot vijfmaal toe gewijzigd! Altijd met de glimlach en het geduld!

Getuigenis Familie Schoeters →

Tevreden over de ganse lijn

We lieten onlangs een nieuwe keuken plaatsen door Krefel keukens en zijn super tevreden over de perfecte levering en plaatsing door het ganse team. 

Getuigenis Familie Pieters →

Overenthousiast over onze Dekton

Dag Michael en Krëfel Keukens-team, overenthousiast al even wat foto's na de plaatsing van onze Dekton! Dit is reeds klaar, nu even wachten op de aansluiting van het water en de stopcontacten, wat volgens L. Culot morgen zou zijn. Megatevreden en prachtig gedaan, ook van hen!! Groeten van 2 dik-tevrevreden Krefeldroomkeukenbezitters!

Getuigenis Familie Breakman →

Met Krëfel Keukens gaat alles!

Ik ben zo blij met mijn leefkeuken! De keuken is nu al het hart van ons huis. Ik had nooit gedacht dat wat ik voor ogen had ook effectief realiseerbaar zou zijn binnen ons budget, maar met Krëfel Keukens is het gelukt!

Getuigenis Mieke Van Biesen →

Ook over de service alleen maar lof

Ik had wel bepaalde verwachtingen van Krëfel en die werden helemaal ingelost: de prijs-kwaliteit zit héél goed en de consulent kwam met heel wat goede ideeën. Ook over de service alleen maar lof: na de plaatsing had ik nog een klein issue dat meteen opgelost werd. Dat alles maakte voor mij echt het verschil.

Getuigenis Joffroy →

Missie volbracht!

Ik dacht dat het moeilijk ging worden om een mooie, betaalbare kwaliteitskeuken te vinden met ook nog eens goede materialen en toestellen. Maar bij Krëfel Keukens vond ik meteen dé oplossing, binnen ons budget!

Getuigenis Ine Van Emmerick →