Krëfel Keukens Ervaringen

Klanten aan het woord

Onze keukenrealisaties

Keukendromen die uitkomen

Een gezellige, open keuken met kookeiland in een minimalistische stijl die toch warmte uitstraalt. Missie volbracht!

Een mooie open keuken binnen een haalbaar budget

Tijdens het bouwproject stortte ik mij helemaal op project keuken. Ik zocht online heel wat inspiratie op en verzamelde informatie over materialen, apparaten en stijlen. Hierdoor wist ik perfect hoe onze keuken er moest gaan uitzien: een open, minimalistische leefkeuken die rust en warmte uitstraalt. « Om zoveel mogelijk ruimtegevoel te creëren, was een kookeiland richting de woonkamer een evidentie. M’n keuken moest ook een praktische keuken zijn, met veel opbergruimte. Eentje waar alles mooi z’n plaats krijgt. Een grote koelkast was bvb ook belangrijk voor me.»

Tijdens onze zoektocht gingen we langs bij meerdere keukenleveranciers, maar botste daar telkens op dezelfde hindernissen: te duur of te weinig opties qua afmetingen. Als jong koppel dat net gebouwd heeft, was het budget niet oneindig. Ik kwam er al snel achter dat je bij Krëfel Keukens je project echt op maat kan realiseren, iets wat niet overal kan. Er is veel meer mogelijk qua afmetingen en je betaalt er niet meer voor. Een eye-opener!

Praktisch en decoratief

Wat opvalt in de keuken, is dat er veel aandacht besteed werd aan het decoratieve aspect van de keuken in de open leefruimte. De twee schappen tegen de keukenwand vervangen bovenkasten en hebben een louter decoratief doel. Ook de verlichting boven het kookeiland is slim gekozen en zorgt ervoor dat de keuken naadloos aansluit bij de aangrenzende leefruimte. Die eikenhouten wandplankjes waren een must: ze maken de look van de keuken helemaal af en leggen de link naar de eikenhouten kasten. Voor mij moet een keuken niet alleen praktisch zijn, ze moet er ook goed uitzien.

Nog een belangrijk punt in onze keuken is de opbergruimte. Zowel in het keukeneiland als in de kastenwand tegen de muur: alles in de keuken zit mooi weggestopt. Dat was belangrijk om de minimalistische, sobere stijl te verzekeren. Onze dampkap zit weggewerkt in het verlaagde mdf-plafond. Door voor een witte dampkap te kiezen, valt ze helemaal niet op. Da’s natuurlijk fijn in zo’n open leefkeuken.

Rustgevend kleurenpalet

Over de kleurenmix van de keuken - het wit en eikenhout van de keukenmeubels in combinatie met de betonlook van het werkblad - hebben we een hele tijd getwijfeld. We hadden deze combinatie nog niet eerder gezien, maar we zijn wel heel blij met de keuze die we gemaakt hebben. De kleurencombinatie: daar ben ik écht trots op. De laminaat kasten met eikenhouten look geven de keuken de natuurlijke, rustige uitstraling, het wit zorgt voor de cleane, moderne look en het werkblad in laminaat met betonlook past gewoon bij het totaalplaatje.

Kindvriendelijk

Aan het kookeiland werd ook een inham met 2 zitjes voorzien. Een plekje dat veel gebruikt wordt, vooral door de twee kindjes. Er wordt elke dag gekookt in de keuken en de kindjes vinden het een gezellig plekje om een babbeltje met mama of papa te doen terwijl er gekookt wordt. Het deed ook al dienst als thuiswerkplek en dat lukte prima. Niet enkel de kindjes zijn blij met de open keuken, ook de poetsvrouw is erg blij met de materiaalkeuzes die Ine maakte. Je ziet echt niets op de kasten: ze zijn erg gemakkelijk in onderhoud. Toen m’n poetsvrouw de nieuwe keuken zag, was ze dus erg blij. Dat onderhoudsgemak kan toegeschreven worden aan de softmatte afwerking van de laklaminaat fronten: een must met kleine kindjes in huis.

Neem een kijkje binnen

Andere keukenrealisaties

Onze klanten reageren

Alles liep zoals gepland

Bij het ontwerpen van mijn keuken werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Zelfs wanneer ik voor de zoveelste keer iets veranderde en de keukenontwerper de plannen moest aanpassen. Ik kon beroep doen op twee heel ervaren plaatsers die in anderhalve dag alles klaar hadden. 

Getuigenis B. Bajwa →

Onze keukenbabbels zijn nu nog gezelliger

Onlangs werd mijn nieuwe Krëfel keuken geplaatst. Dankzij de behulpzame verkoper werd mijn droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing gebeurde door ervaren en professionele plaatsers. We staan met plezier elke dag in onze droomkeuken! 

Getuigenis Familie De Decker →

Echt niets is onmogelijk

Ik ben supercontent met mijn keuken, zowel met de samenstelling als met de plaatsing. Heel het team heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb. En het is supergoed materiaal! Werkt prima.

Getuigenis M. Vanderheyden →

Prijs/kwaliteit is top!

Wij zijn super tevreden van onze Krëfel Keuken! We zijn zéér goed geholpen en hebben goed advies gekregen. We zijn tevreden van zowel de verkoper als de installateur én de opvolging ervan. 

Getuigenis T. Marien →

Zeker aan te raden

Wij hebben een nieuwe keuken bij jullie laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de aankoop, al vanaf het begin dat wij binnenkwamen bij Krëfel Keukens in Lier!

Getuigenis Familie Van Leuven →

Blij met mijn keuze

Prijs-kwaliteit is Krëfel Keukens de juiste keuze. Het proces verliep vlot, het was een aangename verkoop. Ook de levering en plaatsing was stipt. De 5 jaar volledige garantie op de toestellen is een echt pluspunt. 

Bij het volgend project zal ik Krëfel Keukens zeker terug contacteren! 

Getuigenis P. Vansantvoort (B2B) →

Onze keuken is nu de plaats waar zich alles afspeelt

Samen met de Krëfel Keukens-adviseur kreeg mijn idee van mijn droomkeuken snel vorm. Hij gaf waardevol advies en ook de installatie was nauwkeurig, snel en effectief. Dit alles op een heel vriendelijke wijze. Een echte aanrader!

Getuigenis G. Van Fraechem →

Altijd alles met de glimlach

We stapten na vele ontgoochelingen bij andere keukenwinkels Krëfel Keukens Wilrijk binnen en ontmoetten Lore. Van toen af veranderde onze gekwelde wereld. Alles werd mogelijk; geen moeite was te veel bij het kiezen van wat bij ons en het interieur paste. Het project werd tot vijfmaal toe gewijzigd! Altijd met de glimlach en het geduld!

Getuigenis Familie Schoeters →

Tevreden over de ganse lijn

We lieten onlangs een nieuwe keuken plaatsen door Krefel keukens en zijn super tevreden over de perfecte levering en plaatsing door het ganse team. 

Getuigenis Familie Pieters →

Overenthousiast over onze Dekton

Dag Michael en Krëfel Keukens-team, overenthousiast al even wat foto's na de plaatsing van onze Dekton! Dit is reeds klaar, nu even wachten op de aansluiting van het water en de stopcontacten, wat volgens L. Culot morgen zou zijn. Megatevreden en prachtig gedaan, ook van hen!! Groeten van 2 dik-tevrevreden Krefeldroomkeukenbezitters!

Getuigenis Familie Breakman →

Met Krëfel Keukens gaat alles!

Ik ben zo blij met mijn leefkeuken! De keuken is nu al het hart van ons huis. Ik had nooit gedacht dat wat ik voor ogen had ook effectief realiseerbaar zou zijn binnen ons budget, maar met Krëfel Keukens is het gelukt!

Getuigenis Mieke Van Biesen →

Ook over de service alleen maar lof

Ik had wel bepaalde verwachtingen van Krëfel en die werden helemaal ingelost: de prijs-kwaliteit zit héél goed en de consulent kwam met heel wat goede ideeën. Ook over de service alleen maar lof: na de plaatsing had ik nog een klein issue dat meteen opgelost werd. Dat alles maakte voor mij echt het verschil.

Getuigenis Joffroy →

De keuken past perfect in ons huis

Ik vind het mooi hoe het oude en het nieuwe perfect op elkaar aansluiten qua stijl. De nieuwe keuken in landelijke stijl past perfect in ons herenhuis. Ook de saliegroene kleur van onze keukenkasten sluit mooi aan bij de vintage tegels die we kozen. Het geheel heeft helemaal de gezellige uitstraling waar ik naar op zoek was en het past helemaal bij de stijl die ik voor ogen had

Getuigenis Muriel Bernard →