Quooker

Quooker, de kraan die alles kan

Op zoek naar net dat ietsje meer in je keuken? Denk dan aan een Quooker-kraan! Die doet alles wat een gewone kraan doet, maar geeft je ook kokend water wanneer jij dat wil dankzij een goed geïsoleerd reservoir. Je kan zelfs gekoeld, bruisend en gefilterd water zo uit de kraan laten vloeien, als je kiest voor het extra CUBE-reservoir.

Luxe dus, want zo zet je in no time een lekkere pot thee of een karaf koude limonade op tafel. Ook koken en afwassen wordt gemakkelijker dankzij dit systeem.

Kranen

Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. De Fusion is een geraffineerd vormgegeven kraan. De Flex heeft een buigzame uittrek slang, voor extra bereik in de spoelbak. En dan is er nog een losse Quooker-kraan, die naast een ‘gewone’ mengkraan op het aanrecht komt te staan.

Finishes

Alle Quooker-kranen zijn verkrijgbaar in verschillende finishes, zoals chroom en rvs. Daarnaast zijn de Fusion en de Flex er in het zwart. Met hun donkere looks trekken ze meteen de aandacht. Voor wie durft is er de Fusion met gouden finish. Een sieraad voor op het aanrecht! Een bijpassende zeeppomp maakt het compleet.

Reservoirs

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Er zijn drie verschillende reservoirs. De PRO3 houdt 3 liter water continu op temperatuur. De COMBI doet hetzelfde met 7 liter, maar kan het kokende water ook mengen met koud leidingwater en op die manier 15 liter warm (60°) water leveren. Het is het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler. De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding, en kan daardoor zelfs onbeperkt warm water geven.

De CUBE

Met toevoeging van de CUBE komt er naast koud, warm en kokend, ook gekoeld gefilterd (bruis)water uit de kraan. Handig om limonades en cocktails mee te maken, of gewoon een karaf heerlijk fris water op tafel te zetten. En nog goed voor het milieu ook, want plastic flessen uit de winkel zijn niet langer nodig.

De voordelen van een Quooker

Een Quooker levert het lekkerste water, direct uit de kraan. Hij brengt gemak, bespaart tijd én ruimte op het aanrecht. Bovendien is een Quooker energiezuinig en duurzaam. Zeker met een CUBE erbij, die plastic flessen overbodig maakt. En misschien wel het allerbelangrijkste: dankzij een goed doordacht bedieningssysteem is een Quooker de meest veilige kokendwatervoorziening voor de keuken.