Financiering
nieuwe keuken

Op eigen tempo

Financier je dromen op eigen ritme

Wil je jouw droomkeuken financieren zonder aan je spaarcenten te komen? Wil je jezelf geen andere pleziertjes ontzeggen of andere projecten moeten uitstellen? Profiteer dan van onze financieringsvoorwaarden, want zij behoren tot de beste op de markt.

Voordelig jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 2,80%*

Een nieuwe keuken,
een aanzienlijke investering

Het is niet altijd eenvoudig om de betaling in één keer uit te voeren. Krëfel Keukens biedt je de mogelijkheid om je betaling te spreiden tegen een voordelig jaarlijks kostenpercentage (JKP) van 2,80%*. De aanbieding is geldig op een krediet van € 2.000 tot € 30.000 voor een maximale looptijd van 48 maanden.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

FINANCIERING AAN 2,80% JKP

*Kredietvorm: Lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietcontract door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch filiaal aan Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met sociale zetel Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Krëfel NV, Steenstraat 44, 1851 Humbeek. Bijvoorbeeld: voor een lening op afbetaling van € 4.775 (contante prijs : €5.969,00; voorschot: €1.194) met duurtijd van 36 maanden, bedraagt het Jaarlijks Kosten Percentage (JKP) 2,80%, de vaste debetrentevoet 2,80%, de maandelijkse aflossing €138,36 en het totaal terug te betalen bedrag €4.980,96.

Niets is onmogelijk

Droom je van een moderne keuken, een cottage keuken of ben je eerder liefhebber van design? Niets is onmogelijk met Krëfel Keukens. Stel je keuken zelf samen, naar je eigen stijl en smaak. Niet alleen onze stijlen bieden voor ieder wat wils, ook in werkbladen kan je eindeloos variëren. Je vindt onze werkbladen terug in allerhande materialen, zoals dekton, corian, massief hout, lak, melamine, laminaat, noem maar op! Ontdek zeker ook het gamma aan inbouwmerken. Durf vormen en materialen te combineren om je droomkeuken te creëren en onthoud: de details maken het verschil!

Getuigenissen

Alles liep zoals gepland

Bij het ontwerpen van mijn keuken werd er echt geluisterd naar mijn wensen. Zelfs wanneer ik voor de zoveelste keer iets veranderde en de keukenontwerper de plannen moest aanpassen. Ik kon beroep doen op twee heel ervaren plaatsers die in anderhalve dag alles klaar hadden. 

Getuigenis B. Bajwa →

Onze keukenbabbels zijn nu nog gezelliger

Onlangs werd mijn nieuwe Krëfel keuken geplaatst. Dankzij de behulpzame verkoper werd mijn droomkeuken uitgetekend. Ook de plaatsing gebeurde door ervaren en professionele plaatsers. We staan met plezier elke dag in onze droomkeuken! 

Getuigenis Familie De Decker →

Echt niets is onmogelijk

Ik ben supercontent met mijn keuken, zowel met de samenstelling als met de plaatsing. Heel het team heeft er mee voor gezorgd dat ik mijn droomkeuken heb. En het is supergoed materiaal! Werkt prima.

Getuigenis M. Vanderheyden →

Prijs/kwaliteit is top!

Wij zijn super tevreden van onze Krëfel Keuken! We zijn zéér goed geholpen en hebben goed advies gekregen. We zijn tevreden van zowel de verkoper als de installateur én de opvolging ervan. 

Getuigenis T. Marien →

Zeker aan te raden

Wij hebben een nieuwe keuken bij jullie laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over de aankoop, al vanaf het begin dat wij binnenkwamen bij Krëfel Keukens in Lier!

Getuigenis Familie Van Leuven →

Blij met mijn keuze

Prijs-kwaliteit is Krëfel Keukens de juiste keuze. Het proces verliep vlot, het was een aangename verkoop. Ook de levering en plaatsing was stipt. De 5 jaar volledige garantie op de toestellen is een echt pluspunt. 

Bij het volgend project zal ik Krëfel Keukens zeker terug contacteren! 

Getuigenis P. Vansantvoort (B2B) →

Onze keuken is nu de plaats waar zich alles afspeelt

Samen met de Krëfel Keukens-adviseur kreeg mijn idee van mijn droomkeuken snel vorm. Hij gaf waardevol advies en ook de installatie was nauwkeurig, snel en effectief. Dit alles op een heel vriendelijke wijze. Een echte aanrader!

Getuigenis G. Van Fraechem →

Altijd alles met de glimlach

We stapten na vele ontgoochelingen bij andere keukenwinkels Krëfel Keukens Wilrijk binnen en ontmoetten Lore. Van toen af veranderde onze gekwelde wereld. Alles werd mogelijk; geen moeite was te veel bij het kiezen van wat bij ons en het interieur paste. Het project werd tot vijfmaal toe gewijzigd! Altijd met de glimlach en het geduld!

Getuigenis Familie Schoeters →

Tevreden over de ganse lijn

We lieten onlangs een nieuwe keuken plaatsen door Krefel keukens en zijn super tevreden over de perfecte levering en plaatsing door het ganse team. 

Getuigenis Familie Pieters →

Overenthousiast over onze Dekton

Dag Michael en Krëfel Keukens-team, overenthousiast al even wat foto's na de plaatsing van onze Dekton! Dit is reeds klaar, nu even wachten op de aansluiting van het water en de stopcontacten, wat volgens L. Culot morgen zou zijn. Megatevreden en prachtig gedaan, ook van hen!! Groeten van 2 dik-tevrevreden Krefeldroomkeukenbezitters!

Getuigenis Familie Breakman →

Met Krëfel Keukens gaat alles!

Ik ben zo blij met mijn leefkeuken! De keuken is nu al het hart van ons huis. Ik had nooit gedacht dat wat ik voor ogen had ook effectief realiseerbaar zou zijn binnen ons budget, maar met Krëfel Keukens is het gelukt!

Getuigenis Mieke Van Biesen →

Ook over de service alleen maar lof

Ik had wel bepaalde verwachtingen van Krëfel en die werden helemaal ingelost: de prijs-kwaliteit zit héél goed en de consulent kwam met heel wat goede ideeën. Ook over de service alleen maar lof: na de plaatsing had ik nog een klein issue dat meteen opgelost werd. Dat alles maakte voor mij echt het verschil.

Getuigenis Joffroy →

Missie volbracht!

Ik dacht dat het moeilijk ging worden om een mooie, betaalbare kwaliteitskeuken te vinden met ook nog eens goede materialen en toestellen. Maar bij Krëfel Keukens vond ik meteen dé oplossing, binnen ons budget!

Getuigenis Ine Van Emmerick →

De keuken past perfect in ons huis

Ik vind het mooi hoe het oude en het nieuwe perfect op elkaar aansluiten qua stijl. De nieuwe keuken in landelijke stijl past perfect in ons herenhuis. Ook de saliegroene kleur van onze keukenkasten sluit mooi aan bij de vintage tegels die we kozen. Het geheel heeft helemaal de gezellige uitstraling waar ik naar op zoek was en het past helemaal bij de stijl die ik voor ogen had

Getuigenis Muriel Bernard →

Maak een afspraak

Tot binnenkort?

Onze keukenconsulenten helpen je graag verder in de zoektocht naar je droomkeuken. Maak hier een afspraak en ontvang professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Afspraak inplannen