ACCESSOIRES

De juiste accessoires

Het verschil tussen een mooie en een klassekeuken zit vaak in de details. Daarom heeft Krëfel Keukens alle accessoires in huis waarmee u bij de inrichting van uw keuken de puntjes op de ‘i’ plaatst.

Veel opbergruimte is een absolute luxe, zeker als u slechts over een beperkte ruimte beschikt. Maar nog belangrijker dan het aantal kasten of lades, is de manier waarop deze zijn ingedeeld en verspreid over uw keuken. Met de nieuwe lades en inrichtingsystemen zorgt Krëfel Keukens ervoor dat elke millimeter kostbare keukenruimte optimaal wordt benut.

De spoelbak is een veelzijdige werkplek: een kleine of grote afwas, het schoonmaken van groenten, een handwas,... Laat u bij de keuze van uw spoeltafel en mengkraan leiden door een combinatie van design en functionaliteit.

Nu de keuken steeds meer een extra leefruimte wordt, krijgen de tafels en stoelen een belangrijke decoratieve functie. U vindt ze in alle mogelijke kleuren, uitvoeringen en stijlen. Kom ze ontdekken in onze showrooms of ontdek hier enkele filmpjes met stoelen en tafels van Domitalia.

OPBERGSYSTEMEN

STOELEN EN KRUKKEN

KRANEN

SPOELTAFELS

AFVALSORTEERSYSTEMEN